”Livet är ett enastående äventyr – ta vara på det!”

Jag är en finsk Pippi Långstrump, som skulle bli arkitekt eller designer av något slag… men hamnade av en lycklig slump på Handelshögskolan i Stockholm, och på den vägen är jag! Idag driver jag min egen verksamhet och arbetar som konsult och styrelseproffs i kombination med att vara affärsängel. Med mig i bagaget har jag bl.a. erfarenhet av internationella konsultorganisationer av att ha etablerat H&M i Finland. Även en diplomatkarriär som ansvarig för Business Finland och de Skandinaviska marknaderna, har jag på min lista.

Jag älskar att trimma businesskoncept, och få dem att fungera ännu bättre, och drivs av att skapa ytterligare glädje och nytta för dess kunder, med belöning i olika former för sina ägare och anställda. Det kan alltid finnas alternativa, kloka strategier… men den verkliga succén skapas av inspirerande chefer, som kan kommunicera olika typer av mål på ett tilltalande sätt – och få hela personalen att bli ett gäng av committade och passionerade individer, som jobbar åt samma håll och bidrar på sitt personliga, bästa sätt!

Jag har samma approach som mentor och det vore enormt kul om jag kan hjälpa dig att se nya möjligheter som ledare, och kanske också nya möjligheter för dig själv? Och ett stort tack redan på förhand – du kommer nog att inspirera och utveckla mig minst like mycket!!

Med mitt mentorskap stödjer jag dig som vill utvecklas och bygga mer kompetens inom ledarskap, förändringsledning, juridik, HR, välgörenhet och marknadsföring.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Åbo, Finland, och samtalen med mig föregår på svenska, finska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 3 000 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal