”Att möta människan där individen är, och leda den dit individen vill, har alltid varit en konst jag lär av.”

Med en sann passion för att utveckla individer, bolag och affärer, har jag förvärvat goda erfarenheter av att leda i en föränderlig värld. Jag har en stor nyfikenhet till olika människors drivkrafter, och en ödmjukhet till att lära mig av personer runt mig – något som också är nycklarna i min coachningsstil. Att bottna i varje persons “varför” och forma en väg rotat i det, tror jag är vägen för att skapa en god tillvaro och passionerade resultat!

Jag har 15 års erfarenhet av digital transformation, ledarskap och affärsutveckling. För mig kommer problemlösning naturligt, och jag räds inte en utmaning. Egenskaper som redan som 23-åring ledde mig in i styrelserummet, där jag gjort karriär både internationellt och i noterad miljö, samt i rollen som styrelseordförande.

Jag älskar att arbeta med att sätta riktningen för bolag, och för att coacha dess exekutiva ledning till att svara upp på ägarnas intresse.

Genom att skapa samspel i grupp med psykologisk trygghet, inkludering och lösningsorientring, har jag följt bolag från röda till svarta siffror med nästan tiodubblad omsättning.

Som mentor coachar jag dig som vill utvecklas och ta dig framåt som ledare, med fokus på affärsutveckling, digital transformation, tech, bolagstyrning, strategifrågor, styrelsearbete och mycket mer.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Stockholm, och samtalen föregår på svenska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2500 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal