”Tillsammans vänder vi kaos till klarhet och hittar nya vägar genom ovisshet.

I dagens snabbrörliga värld är anpassningsförmåga avgörande för framgång. Som din mentor kan jag hjälpa dig att se möjligheter i utmaningarna du har framför dig.

Jag är en strategisk, framåtblickande och kreativ person som trivs i kaos och komplexitet och jag har flera års erfarenhet av att leda strategiska förändringsprojekt på alla nivåer i organisationen. Som mentor och motor inspirerar och vägleder jag människor och organisationen framåt i det strategiska arbetet, utvecklar verksamheten och skapar förutsättningar för förändring.

Med mig som mentor får du en person som har lång erfarenhet av leda utveckling och förändring, inklusive ledarskap i hybrida arbetsmiljöer. Jag har bland annat startat upp nya funktioner och affärsområden, lett transformationer och förvärvsintegrationer. Den röda tråden är att jag hjälper företagen i deras tillväxt och utveckling, tar fram lösningar på olika utmaningar de står inför och inspirerar människor att omfamna förändring och kontinuerlig förändring – något som aldrig har varit viktigare än på dagens marknad.

Som en coachande ledare med fokus på tillit och transparens, kopplar jag ihop strategi och syfte för att skapa en känsla av sammanhang och syfte på alla nivåer i organisationen.

Som mentor på VOCA ser jag fram emot att använda mina erfarenheter till att vägleda dig i ditt ledarskap och hur du kan skapa förändringskraft och utveckling för dig som individ, ledare och organisationen i stort och bygga broar mellan strategi och exekvering.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Varberg, och samtalen föregår på svenska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2200 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal