MENTORSKAP I DIN ORGANISATION

Står ni som bolag inför nya utmaningar och behöver hjälp med att utveckla såväl ledarskap som kompetens? Kanske ni står inför förändringar ni inte tidigare mött eller saknar insikt i hur att gå vidare i en mer digital värld? Kanske behöver ert ledarskap lyfta blicken, se hela affären och bidra till den strategiska långsiktigheten?

Vi inom VOCA erbjuder coachning och affärsnära rådgivning genom ett målstyrt mentorskap som gör skillnad både för individ och bolag. Vi lyssnar och utmanar, guidar och inspirerar – och framförallt bidrar vi med nya synsätt, lösningar och kompetenser som stärker din organisation och ditt viktiga humankapital.

Vi skräddarsyr mentorprogram som passar just er och er organisation. Hör av er till oss, så berättar vi mer.

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

Saknar du och din organisation inspiration och vill skapa större engagemang kring frågor som rör ledarskap, strategi, eller kanske en specifik spetskompetens?

Många av våra mentorer är erfarna föreläsare och bidrar också gärna genom att leda och driva workshops tillsammans med dig och din ledningsgrupp eller andra delar av din organisation.  Vi hjälper er att lyfta fram kreativiteten, blåsa liv i strategiprojekt och skapa framdrift i de projekt som ligger er närmast om hjärtat.

Kontakta oss på VOCA Mentorship, och berätta vad du söker, så hittar vi tillsammans med lösning som passar just dig och ditt bolag!