”Entreprenör med en passion för personlig utveckling. Jag hjälper dig att drömma stort och få det gjort!”

Som en av medgrundarna till SmellWell, har jag varit med och utvecklat företaget från idé till internationell distribution på mer än 40 marknader. Det har varit fantastiskt roligt och lärorikt! Att starta bolag är som att ge sig ut på ett Marathon lopp. Det gäller att ha uthållighet – såväl ekonomisk som mental – och att ALDRIG ge upp! Det gäller också att omge sig med rätt människor som kan stötta och bidra med energi och kompetens. 

Idag jobbar jag som mentor och affärsutvecklare och brinner för att utveckla såväl individer som företag.

Som entreprenör i eget bolag, och som anställd i större organisationer, har jag erfarenheter inom försäljning, internationell distribution, ledarskap och marknadsföring. Jag tänker gärna utanför boxen och gillar att utmana såväl mig själv som andra att våga mer – att kliva ut på den tunna isen.

Mina erfarenheter av att driva bolag i medgång och motgång, i kombination med min passion för personlig utveckling och förståelse för vikten av att jobba med vårt undermedvetna, har gett mig den sista men otroligt viktiga pusselbiten.

Med mitt mentorskap stödjer jag dig som vill utveckla såväl dig själv som ditt företag. Jag stöttar och uppmuntrar dig gärna att ta rejäla kliv utan din komfortzon för DU klarar så mycket mer än du tror. Är du entreprenör eller småföretagare så hjälper jag dig att drömma stort – och få det gjort!

Jag finns tillgänglig digitalt och i Varnerg, och samtalen föregår på svenska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2500 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal