There is only a stream of well-being that flows. You can allow it, or resist it, but it flows just the same.”

Min stora passion, och det som fyller mitt liv med glädje, det är att få hjälpa människor att nå sin fulla potential i livet och blomstra – och jag ser alltid nya möjligheter i den värld vi lever i.

Jag kommer med en bakgrund, där jag som driven och kreativ ledare bott och verkat i London i 20 år. Och med det, byggt erfarenheter från en lång internationell karriär inom musik, underhållning och tech – där jag bl.a. arbetat för ett av världens största skivbolag, startat upp SaaS-bolag och drivit egen digital konsultverksamhet. 

Viss om att mentalt välbefinnande är grunden för personlig och professionell utveckling, har jag på senare tid även certifierat mig som yoga- och mindfulnesslärare. 

Om du funderar på att starta eget eller ta din befintliga roll till nästa nivå, så kan jag som mentor hjälpa dig att utveckla de tänkesätt och vanor som krävs för att just du ska nå resultat.

Tillsammans inleder vi en transformativ process där vi co-kreerar en vision och målbild för din framtid, där vi hittar ditt fokus – för att du ska kunna ta de steg du behöver för att nå dina mål.

Och framför allt så kommer jag hjälpa dig att se och vara tacksam för de steg du tagit, steg som kommer att ge energi till att ta än fler – oavsett vilka hinder som möter upp på vägen. Element jag är viss om är avgörande för din måluppfyllnad och för att du ska kunna leva det liv som du förtjänar. 

Är du redo att ta ditt personliga och professionella liv till nästa nivå, och behöver du ett extra stöd inom alltifrån strategi, affärsutveckling, digital transformation och ledarskap – så är jag mentorn för dig!

Jag finns tillgänglig digitalt och i Stockholm, och samtalen föregår på svenska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2500 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal