Inget varumärke är starkare än sitt ledarskap! Och i framgångsrika bolag är ledarskapet kittet i all strategi.”

Jag tror på livslångt lärande och min passion är att coacha ledare och ledningar till att utveckla och omsätta hållbara strategier till önskade resultat. Operativt har jag verkat i olika delar av världen som affärsutvecklare, marknadschef, försäljningsdirektör och vice VD samt i olika strategiroller på PR-, reklam- och varumärkesbyrå. Alltid med utgångspunkt i ledarskap, omvärld och kundperspektiv.

Metoder jag jobbar med och min syn på ledarskap som skapar mervärde för kund och omvärld har under åren formats i ledarroller jag haft på t ex American Express och Handelshögskolan i Stockholm Executive Education.

Med närmare 20 års erfarenhet som chef och ledare hjälper jag idag organisationer som mentor, styrelsearbetare, internationellt certifierad coach (ICF ACC) och frilansande strategikonsult i en rad branscher med fokus på hållbarhet och digital transformation.

Med mig som mentor får du ett holistiskt förhållningssätt i din personliga utveckling som ledare och i mer omfattande strategiarbeten, verksamhetsutveckling och transformationer. Du kommer utmanas och tillsammans ifrågasätter vi gamla sanningar när vi utforskar kortsiktiga och långsiktiga tidshorisonter och olika önskade lägen.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Stockholm, och samtalen med mig föregår på svenska, eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2600 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal