”Med fokus på din målsättning!”

Du är expert inom ditt område och den avgörande rösten för din produkt eller tjänst. Hur formulerar du ditt budskap? Vilken känsla vill du förmedla? Det är värt att utforska dessa frågor närmare.

Genom ökad medvetenhet och små förändringar kan du tydliggöra mål, skapa effektiva vanor, stärka motivation och hantera förändringar eller stress. Att lämna sin trygghetszon blir enklare med rätt medvetenhet.

Min roll som mentor är att hjälpa dig att profilera dig i olika sammanhang, bygga upp din personliga stil och utveckla dina egenskaper för nya utmaningar. Mitt uppdrag är att kalibrera ditt sätt att kommunicera och därigenom stärka ditt personliga varumärke.

Som EMCC-certifierad coach erbjuder jag i mitt mentorskap konkreta verktyg och utmanande perspektiv för att inspirera och utveckla dig i din yrkesroll. Målet är att lyfta fram din inre potential med fokus på de mål vi sätter upp.

Efter ekonomistudier och en start inom bank- och finansvärlden har min passion för entreprenörskap vuxit. Med under mer än 20 års erfarenhet från Madrid har jag byggt upp företag inom olika branscher på internationella marknader. Genom dessa erfarenheter har jag fått en djup förståelse för kulturella olikheter. Mötet mellan människor är en nyckel i alla kulturer. Goda möten leder till starka relationer, och starka relationer leder till framgångsrika affärer.

Som egen företagare möter man ständigt utmaningar där självledarskapet och beslutsfattandet är avgörande. Som mentor är det min uppgift att erbjuda skräddarsydda insatser för att stärka tillväxtarbetet, främja ditt eget ledarskap och erbjuda mentala strukturer som underlättar beslutsfattande.

Jag finns tillgänglig i Göteborg,  Stockholm och digitalt. Samtalen sker på svenska, engelska eller spanska.

Pris för privatpersoner/60 min: 1900 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal