”För mig är dialog ett sätt att utvecklas – tillsammans!”

Jag lever och andas affärsdriven HR och älskar organisationsutveckling som bygger på kultur och ledarskap. Jag är en väldigt nyfiken person med hög energi som gillar att se allt som kan hända och ske i nya möten med människor.

Min erfarenhet från olika HR-roller såväl i Sverige som utomlands, är både bred och djup. Jag är samtidigt också är entreprenör uti fingerspetsarna och egenföretagare, vilket i sig är mer av en livsstil än ”bara ett jobb”.

Genom VOCA får jag möjlighet att möta nya människor och vara med på mina adepters utvecklingsresa och samtidigt utvecklas själv.

I mitt mentorskap kan jag stödja dig som vill bygga kompetens och utvecklas inom organisationsutveckling, förändringsledning, HR, arbetsrätt, företagskultur, ledarskap och entreprenörskap.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Stockholm, och samtalen föregår på svenska, engelska eller franska.

Pris för privatpersoner/60 min: 1900 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal