Tillsammans vänder vi utmaningar till möjligheter som skapar ny kraft och riktning.”

Nyfikenhet, generositet, engagemang är viktiga ledstjärnor för mig. I samtal och möten skapas fantastiska krafter att utveckla och utvecklas – i både medgång och motgång.

I ett mentorskap med mig får du tillgång till min breda erfarenhetskorg inom affärs- och verksamhetsutveckling, ledarskap, strategi, kommunikation och affärsdrivande marknadsföring B2B. Från såväl start-/scale-ups som etablerade verksamheter i förändring, och med ett kundcentrerat och ”samskapande” mindset.

Genom åren har jag verkat i olika linjeroller, som chef, i bolagsledning, styrelse, advisory board samt varit med och byggt flera företag, som anställd, VD och entreprenör. Jag är van att leda och motivera team, medarbetare – och kunder – i ett alltmer digitalt affärslandskap, och att balansera hårda och mjuka faktorer där medarbetarnas egna initiativ, engagemang och utveckling är viktiga framgångsfaktorer.

Idag driver jag Senteo AB med uppdrag som marknadsstrateg, interimschef, business advisor start-ups, chefsstöd, ”katalysator” och mentor. 

Som din mentor vill jag bidra med ny kraft och riktning för dig själv, din verksamhet och i ditt ledarskap. Vi tar avstamp i dina mål och förväntningar, jag lyssnar, stöttar, utmanar och delar generöst med mig av mina erfarenheter. Jag har även adepter som jag stöttar i deras karriärutveckling och kompetensväxling.     

Jag finns tillgänglig digitalt och för möten i Stockholmsområdet. Våra mentorsamtal tar vi på svenska, ”skandinaviska” eller engelska, det som passar dig bäst.

Pris för privatpersoner/60 min: 2200 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal