”Att genom ett närvarande samtal få möjlighet att bidra till någons utveckling – är en fantastisk känsla!”

Jag älskar att få göra skillnad för andra människor, och min mångåriga erfarenhet av att leda andra, har bara ökat min nyfikenhet kring vilka nycklar som behövs för att ta sin egen eller andras utveckling till nästa nivå.

Under flera år har jag haft förmånen att få arbeta med mentorskapet riktat mot VD- och ledningsutveckling och VOCA Mentorship ger mig möjlighet att, tillsammans med andra mentorer, få göra mer av det jag brinner för.

Jag kommer från en lång bakgrund av ledningsstrategiska roller i både privata och börsnoterade verksamheter, och ser mig idag som en generalist med stor förmåga att se holistiskt på både människor och bolag.

Jag vurmar för ledarskapet, och det att tydliggöra och visualisera strategi, vision och mål för styrelse, ledning och organisation, och med det skapa samsyn och fokus kring bolagets framdrift. Jag tror också på att skapa hållbara bolag genom att arbeta långsiktigt med den viktigaste tillgången – humankapitalet – och bygga en företagskultur som stödjer bolagets satta vision, strategi och varumärke, oavsett bransch.

Med mitt mentorskap stödjer jag dig som vill bygga kompetens och utvecklas inom strategiarbete, organisationsutveckling, förändringsledning, ledarskap samt sortiments- och produktionsrelaterade frågeställningar.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Stockholm, och samtalen föregår på svenska, danska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2500 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal