”Allt förändringsarbete börjar hos dig själv, och din egen förmåga att förstå både dig själv och din omgivning.”

Jag har alltid haft inställningen att det är upp till dig själv vem du vill vara och vilka utmaningar du vill ta på dig i livet. En av de största utmaningarna som ledare och del i ett team är samtidigt att förstå dina egna begränsningar och tillkortakommanden.

Framgångsrika team är de som vågar bejaka skillnader för att på så vis veta hur man ska stötta och komplettera varandra.

Under min karriär så har jag haft förmånen att få vara med om att vid ett flertal tillfällen få bygga upp nya team och ledningsgrupper. Att, i komplexa miljöer, få växa och utvecklas tillsammans med sina medarbetare är en av mina stora drivkrafter. Som ledare är man aldrig fullärd, och det måste finnas en stor ödmjukhet inför vad uppdraget innebär.

Jag har en lång erfarenhet från mjukvaru- och konsultbolag, både större globala organisationer och småbolag och har arbetat både med ägarledda och börsnoterade bolag. Jag har även, som VD gjort resan från entreprenörsägt bolag till storbolag.

Mentorskap handlar om att hitta en plattform som bygger på förtroende, tillit och förståelse, och i min roll som mentor lägger jag ett stort värde i att vi båda har något att lära av varandra. Med mig som mentor får du stöd i ledarskap, organisation, förändringsarbete, partnerdriven försäljning, att leda bolag genom ett förvärv, och styrkan med att lära känna dig själv först.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Helsingborg, och samtalen föregår på svenska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2500 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal