”Jag drivs av att se förändringsinitiativ omvandlas till resultat, för både dig och bolag!”

Jag brinner för ledarskapet i alla dess former, och har i hela mitt yrkesliv arbetat med att leda organisationer till förändring och förflyttning i relation till affärsstrategier, varumärkespositionering och kunderbjudande. Jag drivs av många bollar i luften, och har förmågan att se både helheten, detaljerna och människan.

Min erfarenhet från ledande roller, som bl.a. marknadschef och VD, är bred och jag älskar att se förändringsinitiativ omvandlas till försäljning och resultat. För det krävs en involverad och engagerad organisation som inte bara levererar på mål och strategi – utan som också trivs, mår bra och har roligt tillsammans.

Med VOCA får jag möjlighet att dela med mig av mina erfarenheter från min karriär och samtidigt vara med på en ny utvecklingsresa tillsammans med nyfikna och härliga adepter.

Med mig som mentor får du stöd och hjälp inom ledarskap, organisationsutveckling, affärsutveckling, förändringsledning, affärsstrategi, varumärkespositionering, marknadsföring och kommunikation. 

Jag finns tillgänglig digitalt och i Stockholm, och samtalen föregår på svenska och engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2000 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal