Träna ditt mod och ta dig an saker på ett nytt sätt, en liten sak i taget, så skall du se att modet ökar och att du till slut växer av att utmana dig själv.

För mig är dialog, kommunikation och samtal med andra bästa sättet att träna på att sätta ord på vad vi vill, dvs. nyckeln till framgång. Små saker i din vardag i ditt ledarskap och i din personliga utveckling utmanar dig dagligen. Träna ditt mod och ta dig an saker på ett nytt sätt, en liten sak i taget så skall du se att modet ökar och att du till slut växer av att utmana dig själv.

Mentorskap för mig är att jag kan vara din PT och du kommer bli min – vi lär av varandra, puschar peppar, ökar tempo men också vågar bromsa och växla ner. Inte göra mer, utan bara på ett annat sätt!

Gillar du någon som är rak, ärlig, lite för snabb till lösningen ibland och en person som kräver att vi håller det vi lovar varandra? Någon som alltid har ett stort engagemang och mycket omtanke!  DÅ är vi rätt för varandra.  

Via VOCA får vi tillsammans möjligheten att genom närvarande samtal utvecklas som människor och förhoppningsvis även bidra med värde till ditt bolag/ledarskap/kollegor och vardag.

I mitt mentorskap hjälper jag dig som vill utmanas och utvecklas inom onboarding, offboarding, affärsutveckling, ambassadörsskap, försäljning, coachning, rekrytering och företagskultur.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Varberg, och samtalen föregår på svenska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 1900 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal