”Allt är möjligt! Det är bara en fråga om att våga ta vara på några av de möjligheter som livet bjuder på. Jag vet – jag har själv gjort det.”

Som människa har jag provat en rad spännande saker, och jag har gått igenom många av livets olika faser, både de bra och de mindre positiva. Det är dock av motgång och utmaningar man blir stark – det skapar fokus och målinriktning – och jag är tacksam över det jag lärt mig under resans gång.

Under min karriär så har jag initierat och genomfört 5 olika turnarounds, något som gett mig stor kunskap och erfarenhet kring det, att driva förändringsledning och bygga och utveckla organisationer och människorna däri.

Att behöva ta snabba (och ibland tuffa) beslut, påverkar och ger konsekvenser för hela bolag och dess medarbetare, och det har format mig till den ledare jag är idag; tillmötesgående, lyhörd och beslutför.

Jag har alltid varit en lagspelare, som verkligen motiveras och inspireras av att utveckla mina medmänniskor. Jag tycker att det är ett privilegium och en fantastisk upplevelse att se verksamheter utvecklas, men framför allt att få respektive bolags viktigaste kapital – medarbetarna – att växa och trivas.  

Som mentor hjälper jag dig som vill utveckla ditt ledarskap tillsammans med kompetens inom organisations- och affärsutveckling, strategiarbete och försäljning.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Köpenhamnsregionen och våra samtal sker på danska eller engelska.

Pris för privatperson/60 min: 3 000 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal