”Tänk om jag haft en mentor, som var så som jag vill vara, då hade jag lärt mig av alla mina misstag men kanske kunde jag undvikt några som andra redan gjort.”

Jag har en lång och bred erfarenhet från ledarskap inom forsknings- och innovationsdrivna organisationer med kommersiellt och internationellt fokus.

Min nyfikenhet och viljan att se möjligheter har givit mig fantastiska möten med spännande människor.

Jag är en nyfiken och vetgirig person med driv att utveckla värde i bolag. Jag tvekar inte på värdet av dialog, med specialister och kloka individer, speciellt inte då jag under många år jobbat ensam i bolagen, något som gett mig stor förståelse för entreprenörskapet och start up-miljöer.

I mitt mentorskap kan jag stödja dig som vill bygga kompetens och utvecklas inom organisationsutveckling, företagskultur, ledarskap och entreprenörskap.

Jag finns tillgänglig digitalt och i Lund, och samtalen föregår på svenska eller engelska.

Pris för privatpersoner/60 min: 2000 kr (inkl. moms). För mentorförlopp om 6, 9 eller 12 gånger erbjuds rabatterat paketpris.

BOKA MENTORSKAP MED MIG!

Både jag och VOCA Mentorship är måna om att du får det mentorskapet, som just du söker. Därför rekommenderar vi dig att börja med ett kostnadsfritt provsamtal, för att därefter ta ställning till hur du vill lägga upp ditt mentorskap framåt.

Anmäl dig till ett 20 minuters kostnadsfritt provsamtal!

Boka provsamtal

Boka Fler samtal